KALLAGER:

I Åseda har vi två byggnader på totalt 7000 kvadratmeter som vi använder för lagring av ej temperaturkänsligt gods. I vårt kallager lagrar vi korgar och pallar innehållande aluminiumprofiler åt Profilgruppen, deras medleverantörer och kunder.
Detta material skickas efter avrop från Profilgruppens logistikavdelning till olika medleverantörer för bearbetning eller vidare direkt till kund.

Här har vi också sammarbete med Ekeforshus som lagrar allt från virke till färdiga blockställningar klara för leverans till kund.

Vi har också ett sammarbete med Robbans åkeri som lagrar diverse elmaterial där vi även hjälper till med lossning och lastning.

Vårt sammarbete med Tak&Montage innefattar lagring av diverse takpapp och annat gods som inte behöver lagras i värme.

VARMLAGER:

Vi har två byggnader på totalt 4000 kvadratmeter, i det ena hyr vi även ut kontorslokaler till fyra andra företag.

I våra lager hanterar vi allt material som är temperaturkänsligt, långt som kort på pall eller som kartonger.
Den ena hallen är byggd för att kunna lasta containers och andra fordon på ett smidigt sätt med dockningsportar, den andra hallen är byggd med genomkörning för att kunna ha hela ekipagen inne när man lastar alternativt lossar,
på det viset klarar vi av att ta emot väderkänsligt material året runt.

I Växjö och Hultsfred har vi också möljigheter att hjälpa till med lagring och lastning. Totalt 1800 kvadratmeter finns att förfoga över.